Ukemi Summerschool!

 

Welkom bij de Ukemi Summerschool!
Tijdens de zomervakantie organiseert Ukemi diverse leuke activiteiten voor de jeugd! Zoals de judostranddag en de Japanse les! Voor deze leuke activiteiten is geen judokennis vereist, iedereen kan meedoen! 

Niet-leden van Ukemi betalen 5 euro per les.

Meld je hier aan voor een activiteit

Vermeld bij de aanmelding de geboortedatum
van de deelnemer en de naam van de activiteit.

Activiteiten

20 juli

16:00    Judo Spelletjesdag      (4 t/m 6 jaar)

Een les vol met speciale judo spelletjes! Tijdens de judo spelletjesdag zal de hele les gevuld zijn met spelletjes met judo aspecten. Zo zal er in veel spelletjes gestoeid worden! Ook komen er spellen aan bod die we in de les nog nooit gedaan hebben!
Een leuke les voor kinderen met- en zonder judo ervaring.

Meenemen:     Judopak of sportkleding

17:00    Functionele training  (6 jaar en ouder)

Een ware judo training zonder te judoën? Deze les gaan we werken als een echte top judoka! Tijdens de ‘Functionele training’ trainen we op snelheid en uithoudingsvermogen met leuke oefeningen.

Meenemen:     Sportkleding en flesje water

27 juli

9:00      Judostranddag  (4 jaar en ouder)

Tijdens deze speciale activiteit combineren wij judo met waterspellen! Deze activiteit is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Een leuke les aan het strand, een judoworp oefenen in het water, een waterestafette, strand worstelen en meer. Een judo les zoals je die zelden zal ervaren!

Locatie:            Toolenburgse plas
Meenemen:     Zwembroek, oud shirt, handdoek, zonnebrand en drinken.

10 augustus

16:00    Ninjatraining   (4 t/m 6 jaar)

Wil jij een echte ninja worden? Tijdens deze speciale activiteit leer je hoe je een echte ninja word! Gebruik het ninja zwaard, leg het ninja-parcour af en leer samoerai bewakers omzeilen!

Meenemen:     Judopak of sportkleding

17:00     Sambo   (6 jaar en ouder)

Sambo is een Russische sport en word vaak gezien als een variant op judo. Het grote verschil met judo is dat bij Sambo de benen mogen worden gepakt. Sambo kun je het best omschrijven als een combinatie van judo met worstelen. Beleef judo op de Russische manier!

Meenemen:     Judopak met sportbroekje of                                         sportkleding

17 augustus

16:00      Japanse les  (4 jaar en ouder)

Japan, het land waar judo is ontstaan. In deze les gaan we veel leren over Japan en het ontstaan van judo. Wie heeft judo ontwikkeld? Hoe begroet je elkaar in het japans en hoe eten Japanners? Alles komt aan bod in deze leuke les!

Meenemen:      Judopak of sportkleding

 

Meld je hier aan voor één van de activiteiten

Home