Lesaanbod

Tuimelen

Judo voor de allerjongsten, al vanaf 2,5 jaar kunnen kinderen hieraan meedoen. Bij Tuimelen worden de basisbeginselen van judo aangeleerd: leren vallen en het ontwikkelen van de motoriek.

De les duurt drie kwartier waarbij de kinderen veel zullen bewegen: rennen, kruipen, rollen en stoeien. Hierbij staat plezier natuurlijk centraal. Door de bewegingen en oefeningen die wij bij Tuimelen aanbieden, ontwikkelen de kinderen motorische vaardigheden waar zij hun hele leven profijt van hebben.

Tuimelen doen we in judopak, tijdens een proefles/-maand kunnen kinderen een pak van ons aan. Na de proeflessen kunt u een judopak aanschaffen bij de leraar. Bekijk ons rooster voor de lestijden.

Meld hier aan voor een gratis proefles.
Of maak bij Tuimelen gebruik van een proefmaand!

Judo

Een Japanse verdedigingssport. Een judoka, iemand die aan judo doet, wordt getraind in staande technieken (worpen) en grond technieken (houdgrepen). Bij Ukemi kunnen zowel meisjes als jongens al judoën vanaf 4 jaar.

Tijdens een judo les ontwikkeld een kind zich zowel motorisch als cognitief.
Zo komt er bijvoorbeeld in iedere les valtraining aan bod en worden kinderen gestimuleerd om elkaar aan te spreken. Daarom biedt judo voor ieder kind een uitkomst.

Judo doen we in judopak, tijdens een proefles kunnen kinderen een pak van ons aan. Na de proeflessen kunt u een judopak aanschaffen bij de leraar.
Bekijk ons rooster voor de lestijden.

Meld hier aan voor twee gratis proeflessen.

Grappling

Een zelfverdedigingssport, zonder trappen en stoten, waarbij de technieken uit judo, BJJ, worstelen en MMA gecombineerd zijn tot één les. Tijdens de les komen worpen uit het worstelen en judo aan bod, maar ligt de nadruk op het grondgevecht.

Door de nadruk op de vele technieken binnen de les, word een grappler getraind om te winnen van een grotere/sterkere tegenstander. Omdat de nadruk veel op techniek ligt is de les laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, ongeacht niveau, leeftijd, man/vrouw etc.

Grappling doen we in korte broek en rashguard / T-shirt.
Bekijk ons rooster voor de lestijden.

Meld hier aan voor twee gratis proeflessen.


Home